Kindercoaching.

Kindercoaching is een laagdrempelige manier van hulp bieden aan kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 14 jaar.

 

 

 

 

Kindercoaching is een laagdrempelige manier van hulp aan kinderen in de leeftijd

van vijf tot en met 14 jaar.

Geïnteresseerd?

 

Maak hiervoor een afspraak.

Bel naar Telefoonnummer: 0629065999

 

Voor wie is kindercoaching?

Hoe werkt kindercoaching?

Kindercoaching is geschikt voor kinderen die zich door tegenslagen of problemen niet meer op hun eigen manier kunnen ontwikkelen. Wanneer een kind niet lekker in zijn vel zit, kan dit leiden tot lagere schoolprestaties, weinig zelfvertrouwen, angst,boosheid of moeite met het maken van sociale contacten.

.

 Hoeveel sessies?

 Door middel van een kennismakingsgesprek kan ik beoordelen of en hoe ik uw kind kan helpen. Gemiddeld duurt een coachingstraject 5 á 6 sessies.

Mocht tijdens het traject blijken dat  Zaazuu niet aan uw hulpvraag kan voldoen, wordt dit met u besproken. Er wordt dan gekeken of doorverwijzing een betere optie is.

 

 

 

 

 

 

 

Ieder kind is uniek. Een kindercoach kijkt en luistert goed naar hoe een kind zijn wereld beleeft.

Een kindercoach biedt oplossingsgerichte hulp. Door te kijken naar wie een kind écht is, sluit de coaching aan bij de unieke manier van ontwikkelen die elk kind heeft.

Kinderen weten vaak meer dan dat wij en zijzelf doorhebben. Vaak ligt de sleutel tot het oplossen van problemen bij het kind zelf, zonder dat het kind dat weet. Het steuntje in de rug van de kindercoach is dan meestal genoeg om de juiste stappen te zetten. Het kind leert spelenderwijs dat het zelf een verandering in gang kan brengen.