Anneke.

Door er tijdens de coaching voor te zorgen dat uw kind zich veilig en gewaardeerd voelt, krijgt een kind meer zelfvertrouwen.

 

 

 

ZaaZuu

 

ZaaZuu betekent 'beweging'. Dingen in beweging

brengen is mijn doel.

 

Wie ben ik?

ZaaZuu

Mijn naam is Anneke Meijer. In de jaren die ik als pedagogisch medewerker in de kinderopvang werkte, heb ik veel gezien en meegemaakt. Wanneer je met kinderen werkt, kom je soms ook kinderen tegen waarbij je merkt dat hun ontwikkeling moeizamer verloopt. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Denk bijvoorbeeld aan faalangst, moeite hebben met leren, het moeilijk vinden om sociale contacten aan te gaan of juist gepest worden. Deze kinderen hebben mijn interesse.

 

Ik ben iemand die graag oplossingsgericht hulp biedt. De opleidingen en cursussen die ik gedaan heb sluiten goed aan bij deze manier van werken. Daardoor kan ik nu doen wat ik écht wil doen: kinderen en hun ouders vanuit mijn eigen praktijk op een laagdrempelige, goede en respectvolle manier helpen.

 

ZaaZuu betekent 'beweging'. Dingen in beweging brengen is mijn doel.

Door er  tijdens de coaching voor te zorgen dat uw kind zich veilig en gewaardeerd voelt, krijgt een kind meer zelfvertrouwen. Een kind met meer zelfvertrouwen, wordt zich bewust van zijn talenten. Van daaruit worden dingen in beweging gezet en kan een kind zich beter ontwikkelen.Ik zal er alles aan doen zodat uw kind zich veilig en gewaardeerd voelt. Zo krijgt een kind meer zelfvertrouwen en wordt zich bewust van zijn eigen talenten.

 

Cursussen

Opleidingen

Opleidingen 
- SPW (sociaal pedagogisch werk)

- Kindercoach

- Oplossingsgericht werken met ouders en kinderen

( Kids Skills)

- "Startblokken" vroeg en voorschoolse educatie www.startblokken.info

 

 

 

Cursussen
- Leerproblemen, hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit

- Praktijk en materiaal voor de kindercoach

- Gecertificeerd "Ik leer leren" trainer

- Gecertificeerd "Bal-A-Vis-X" trainer

- Gecertificeerd "Ik leer anders" trainer